fbpx
News

Lanceret: VBOXMotorsport.dk

Hvis du interesserer dig for at få det optimale ud af din motorsport, har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med VBOX-produktserien fra britiske Racelogic. Hidtil har det kun været muligt at finde sparsomme informationer omkring produkterne på dansk, men det er der nu lavet om på.

Den danske distributør, performancecoach og tidligere racerkører Tommy Schröter, har lanceret hjemmesiden vboxmotorsport.dk, for at sætte mere fokus på Racelogic’s stærke værktøjer til optimering af bil såvel som kører.

– Der sker utroligt meget på området omkring databaseret optimering af både racerbiler, karts – og kørerne selv. Racelogic har nogle virkeligt spændende produkter i pipelinen i den kommende periode, så det er et godt tidspunkt at lancere en dansksproget hjemmeside, fortæller Tommy Schröter.

Senest har Racelogic introduceret en dæktemperatur-sensor til brug på topmodellen VBOX Video HD2. Her kan man nu se dæktemperaturen i real time sammen med HD-videooptagelser fra bilen og andre data. I nær fremtid kommer endnu flere spændende tiltag, som Tommy Schröter glæder sig til at arbejde med.

– Da jeg selv var aktiv havde vi stort set kun stopuret, simple visuelle målepunkter og mavefornemmelsen at arbejde med, når bilen skulle sættes op og de sidste tiendedele skulle findes. I dag kan du meter for meter analysere bilens opsætning i detaljer – og som coach kan jeg få nogle meget nøjagtige indikationer på hvor kørerens potentiale endnu ikke er opnået.

Vboxmotorsport.dk er i luften med de mest aktuelle produkter fra Racelogic. På sigt er det planen at datablade, manualer og software kan downloades direkte fra den danske hjemmeside.