fbpx

Skal bilen køres til grænsen under ordnede forhold, sikrer du gode oplevelser og et sikkert arrangement ved at bruge en erfaren instruktør. Det kræver både køreteknisk viden og erfaring med at undervise, hvis det skal blive en succes for manden i det varme sæde.

Jeg kombinerer min erfaring fra min tid som kørelærer, samt mange års erfaring fra racerbanerne i ind- og udland, så du som kører får den optimale oplevelse og læring, mens der er markant mindre risiko for uheld og materiel skade.

Erfaring på passagersædet

Som instruktør er det mig, der sidder i passagersædet og hjælper dig med at finde bremsepunkter, ramme ideallinjen og beherske teknikken, så du hurtigt kommer op i fart. Oftest starter vi en session med at jeg kører bilen rundt på banen sammen med dig for at vise dig bremsepunkter og køreteknik, mens jeg forklarer hvad jeg gør.

Herefter er det din tur til at køre. Jeg sidder ved siden af og giver korte og letforståelige instrukser til bremsepunkter, indstyring og ideallinjer. Når jeg kan mærke at du er ved at have styr på det, får du lov at køre en masse selv.

I løbet af dagen tjekker jeg op på dig og sidder igen ved siden af, så vi i fællesskab kan rykke dine grænser. Sidst på dagen evaluerer vi og du får min vurdering af, hvor du har rykket dig, og hvor der er mere at komme efter.

Store resultater på én dag

Hans Bakken Hansen investerede i en Mazda MX5 til gade- og banekørsel, men det viste sig hurtigt at der er forskel på at være en god billist og en dygtig banekører. Derfor fik jeg lov at arbejde med ham, først i simulatoren med bremsetræner og kørsel på bane, og siden ved en trackday, hvor han rykkede sig meget i løbet af dagen.

Tommy har en helt unik måde at arbejde med mennesker på. Han ankommer i højt humør og giver én fornemmelsen af, at han har glædet sig helt vildt til at skulle på banen sammen, og selvom han i mit tilfælde havde flere kørere på programmet den dag, var han enormt nærværende og fokuseret på hvordan han bedst kunne rykke mig. Og så er han næsten umulig at misforstå, når han sidder og instruerer kørslen.
Hans Bakken Hansen, trackdaykører

Se Hans Bakken Hansens fulde historie her

Tommy Schröter har fungeret som instruktør for racerkørere, trackdaykørere, professionelle chauffører og VIP-gæster i ind- og udland i mange år. Sammen med en uddannelse som kørelærer har han stærke kompetencer til at give dig et solidt fremskridt i din køreteknik.