fbpx

I motorsportens verden er det nødvendigt at kunne træne og forbedre sine præstationer hver dag, året rundt, uanset vejr og økonomi. Konkurrencen er skarp og det kræver hårdt arbejde at følge med.

Med simulatoren er det muligt for dig at træne ideallinjer og bremseteknik, selvom vejret eller økonomien ikke er til en testdag. Moderne simulationer gengiver bilen eller gokartens opførsel på banen meget præcist, og du vil opleve at kunne tage dine erfaringer direkte fra simulatoren og ud i gokarten eller racerbilen.

I simulatoren kan vi udover køreteknik også arbejde med dine mentale præstationer. Hvis du oplever koncentrationsbesvær eller har svært ved at få styr på tankerne, når du sidder bag rattet, kan vi med øvelser træne din hjerne til at håndtere det pres, du oplever.

Skal du køre på en ny bane, eller trænger du bare til at få genopfrisket baneforløbet og finpudset teknikken inden en løbsweekend, er simulatoren også perfekt til det.

Det bruger jeg simulatoren til

Banekendskab

Lær eller genopfrisk banens layout og find bremsepunkterne inden du ankommer til en testdag eller løbsweekend. På den måde ankommer du forberedt til de udfordringer som venter.

Udvidet hjernetræning

Ved hjælp af forskellige øvelser før og under simulatorkørslen kan vi styrke dit mentale overskud og træne din hjerne til at præstere højere under pres.

Tekniske færdigheder

Det er dyrt at øve sig i at køre racerbil. Simulatoren kan hjælpe dig et stort stykke af vejen mod en perfekt køreteknik. Vi kan øve ideallinjer, bremseteknik, gearskift og meget andet i simulatoren.

Sådan fungerer den unikke bremsetræner

Mine erfaringer med køreteknisk træning har gjort, at jeg har kastet mig ud i udviklingen af fremtidens træningsprogram til racerkørere. Baseline Driver Training er værktøjet til racerkørere på alle niveauer, som ønsker at udvikle sig med en effektiv og målrettet metode.

I stedet for at bruge timevis (og massevis af penge) på at “køre omgange” til testdage, kan man hjemme i simulatoren arbejde målrettet med sin helt grundlæggende køreteknik – ting, som nærmest er umulige at træne fokuseret når man sidder i bilen.

Her kan du se hvordan Baseline Driver Training fungerer:

Vil du opleve simulatortræning på din egen krop?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om at komme i gang.