fbpx
coaching

Podcasts til løbeturen, havearbejdet og andre steder

Foråret er ved at ramme Danmark, og i disse coronatider er der ikke meget andet at give sig til, end at gå lange ture, slå græs eller bare slappe af mens virussen raserer.

Jeg er selv blevet glad for at lytte til podcasts når jeg går tur med hunden eller laver andre ting, hvor jeg ikke nødvendigvis behøver tænke alt for meget. Det er en nem måde at få ny inspiration og viden på, uden at skulle læse tunge bøger eller tage kurser … det er altså okay at være lidt doven!

Det slog mig, at du måske også kan få glæde af nogle af de podcasts, som jeg lytter til. Nogle er danske, andre er på engelsk – men fælles for dem er, at de handler om hjernen og sindet og hvordan vi bliver mentalt stærkere.


Hjernen på overarbejde (DK)

To danske psykologer har det seneste års tid udgivet en stak podcasts om compassion. På et ret uhøjtideligt og letforståeligt dansk kommer de med eksempler på, hvordan menneskehjernen faktisk mistrives i det samfund, vi lever i – og hvordan, vi ved hjælp af compassion (medfølelse) for os selv og andre kan opnå større resultater og mere glæde i hverdagen.

Hjernen på overarbejde | Facebook | Spotify | iTunes


Lær af sporten (DK)

Ricki Clausen har ligesom jeg taget elitetræneruddannelsen på Idrættens Træner Akademi, og de seneste år har han lavet podcasts om hvad erhvervslivet kan lære af elitesportsfolk. Han interviewer personligheder fra sportens verden til en snak om hvordan de håndterer situationer i sporten, erhvervslivet og i hjemmet.

Lær af Sporten | Hjemmeside | iTunes


Where others won’t (US)

Det er nok ikke mange danskere, som kender Cody Royle. Han er landstræner på det canadiske landshold i australsk fodbold (jo, den er god nok, der findes australsk fodbold), og laver en ret solid podcast, hvor han taler med topfolk fra sporten og erhvervslivet om hvordan man skaber en vinderkultur. Et must for enhver med ønsket om at være træner eller leder!

Where others won’t | iTunes | Spotify


Mesterværkstedet (DK)

For at blive en mester skal man både mestre sit fag og sin egen psykologi. Det er udgangspunktet for denne ret nye podcast, hvor to danske psykologer interviewer nogle af tidens store navne for at finde ud af, hvad de har lært på vejen til at blive mestre i deres felt.

Bonusinfo: Jacob Hansen er den ene halvdel af Mesterværkstedet – han var min primære underviser på mange af de uddannelser, jeg har taget igennem Team Danmark!

Mesterværkstedet | iTunes