fbpx
News

Vandt første Race of Champions

[headline style=”heading-line” subtitle=”Subtitle text”]Slog rally-BMW på kold og våd Padborg Park[/headline]

Padborg Park og Motor Sport Sønderjylland havde i ægte Race of Champions ånd tilrettelagt et baneforløb på Padborg Park således at der køres mand mod mand med stående start i hver sin adskilte banehalvdele med et baneskifte undervejs ganske som vi kender fra det internationale Race of Champions…

Til første finale heat stod en Renault Clio II og en BMW til start, som ved hver heat start blev der slået plat og krone om startplaceringen. Finalen blev afviklet efter bedst ud af tre princippet, og begge kørere skulle have en løbstart i både inder- og yderbane.

Tommy Schröter lagde ud med at få yderbane fordelen og heatet blev til trods for en bred typisk sidelæns rallyinspireret kørsel vundet af Kim Boisen. I andet finale heat er startplaceringen byttet rundt og Boisen lægger ud med at tage det lange banestykke, det blev Schröter der vandt dette heat, da Boisen oversatsede for meget, hvilket betød at de skulle ud i et tredje og afgørende heat.

Boisen skulle igen starte ud på det lange stykke af banen, men nu havde begge biler nået at få lidt varme i dækkene så fordelen var ikke længere så afgørende. Det lykkedes Boisen endnu en gang at oversatse ved den sidste krydsning og han spandt flot rundt og dermed blev det atter Tommy Schröter der kunne afslutte heatet som vinder og dermed var han dagens ‘champ’.