Om Tommy Schröter

DIF-certificeret motorsportscoach. Racerkører. Familiefar.

Målet er at udvikle talentet

Mere end 25 år har jeg brugt bag rattet på alt fra gokarts til racerbiler. Utallige sejre og mesterskaber er det blevet til, og det både som racerkører og teamchef.

Udenfor racerbanen har jeg blandt andet arbejdet som kørelærer, hvor jeg først opdagede min passion for at uddanne, lære fra mig og motivere mine elever.

Efter at have arbejdet på at etablere en decideret talentklasse i dansk motorsport, Ginetta Junior Cup, i 2011, besluttede jeg mig for at blive den første specialiserede motorsportscoach i Danmark. Siden da har jeg taget en lang række kurser med henblik på at give en helt unik håndsrækning til motorsportstalenterne i Danmark.

Mit største ønske er at hjælpe unge racerkørere til at udnytte deres fulde potentiale og på den måde få en større chance for at opnår deres mål i livet – hvad enten det er på racerbanen eller senere hen i erhvervslivet.

Det gode ved mange af de ting, jeg arbejder med racerkørerne omkring, er, at de ikke kun kan bruges i en racerbil. De er helt grundlæggende og kan bruges hver dag. I skolen, på arbejdet og derhjemme.

Jeg står op hver morgen for at hjælpe mine klienter til at få det største udbytte ud af det potentiale, de indeholder. Et bedre job kunne jeg ikke drømme om.

Tommy Schröter, Motorsportscoach

Arbejdsområder

Coaching

Blandt de mange områder, jeg kan rådgive og coache omkring, er:

  • Karriererådgivning
  • Far & Søn
  • Motivation
  • Kommunikation

Simulatortræning

I simulatoren gælder det ikke om at køre stærkt og vinde løb. Her træner vi reaktionsevner, korrigerer dårlige vaner og arbejder på at øge det mentale overskud under pressede situationer.

Oplæg

Mange års erfaring med undervisning, kommunikation og teamwork har givet mig en masse at fortælle om. Jeg kommer gerne ud til arrangementer og virksomheder for at fortælle om motivation, kommunikation og teamwork.

Mine værdier

Mit liv har altid handlet om motorsport, og siden jeg indstillede min aktive karriere har det været vigtigt for mig at give mine erfaringer videre til den nye generation.

I dag har Danmark en flot talentmasse med et enormt potentiale; mit håb er at jeg igennem coaching og rådgivning kan hjælpe talenter – unge som erfarne – til at udnytte deres potentiale fuldt ud.

Kurser og diplomer

2015: Diplomtræner, DIF
2014: Certificeret i E-stimate Adfærdsprofiler
2012: Træneren som Coach 1, DIF
1998: Personbilskørelærer
1990: Personbilsmekaniker