Motivation

Hvor bliver den af, når den pludselig forsvinder?

Motivationen er god at have, mindre rar at miste

Vi kender det vist alle sammen. Det regner, cyklen skal pumpes og der er en masse ting som skal klares på jobbet, i skolen og derhjemme. Det letteste i verden er at droppe mountainbiken og gribe til overspringshandlinger med Netflix, Facebook eller et opkald til tante Oda.

Men det bliver man jo ikke verdensmester af…

Det er helt normalt at miste motivationen en gang imellem. Jeg selv har oplevet det mange gange, når et projekt blev for uoverskueligt eller der var lidt for langt op til øverste trin på podiet. Men manglende motivation betyder udeblivende resultater og en garanti for utilfredshed – og det øger ikke ligefrem motivationen!

Heldigvis er det for det meste en nem opgave at finde motivationen frem igen, hvis bare man griber det rigtigt an. Ofte ligger der en mental barriere, som skal behandles før, motivationen igen dukker op.

Jeg arbejder meget med metoder til at finde og dyrke motivationen i sportsfolk. Nogle gange er det helt banale ting, der har spændt ben for talentfulde personer. Det sker også at vi støder på ting der stikker dybere. Det kan f.eks. være tidligere oplevelser som har sat dybere spor end man umiddelbart troede. Fælles for dem alle er, at de kan håndteres ved hjælp af samtaler og mental træning.

Når du først én gang har genfundet din motivation ved hjælp af mine redskaber, behøver du ikke længere frygte at miste den. For selvom du kommer ind i en sløv periode, vil du kunne bruge metoden – selv eller sammen med mig – og finde din motivation, dit drive og din gejst tilbage.

Vil du høre mere om dette?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig for en uforpligtende snak.