Kurser

Erfaren underviser med meget på hjerte.

Workshops og kurser som giver dig værdifulde input

Jeg har mange års erfaring med undervisning af enkeltpersoner og grupper, og med coaching, kommunikation og teamwork som det grundlæggende materiale, tilbyder jeg kurser til foreninger, sportshold og virksomheder.

Flere af de områder, jeg arbejder med i det daglige, kommer i spil når jeg afholder kurser eller workshops. For eksempel på Bliv din kørers bedste coach-workshoppen, hvor både personprofiler og forskellige former for kommunikation er på dagsordenen.

Mit repertoire bliver løbende udvidet, og selvom jeg fra tid til anden selv arrangerer en workshop eller et kursus, er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at høre nærmere om coaching og kommunikation samt stærkt og værdiskabende teamwork.

Kurser og workshops

Bliv din kørers bedste coach
Giv dig selv de bedste forudsætninger for at hjælpe kørere ved hjælp af motivation, forståelse og konkrete værktøjer. Optimal for mekanikere, forældre og andre som ønsker at arbejde konstruktivt med coaching og trænerrollen.

Se mere her

SponsorCamp
Hvis sponsorerne ikke står i kø og Mormors opsparing af 1-kroner ikke længere rækker, så kan det være at du har brug for et boost for at tage næste skridt. En hel dag fyldt med indspark, workshops og utrolige mængder sparring gør SponsorCamp til en stensikker investering.

Se mere her