Karriere Rådgivning

Træf de rigtige beslutninger på vej mod toppen

Hvad er din karrieres næste trin?

Det kan til tider være svært at finde den rigtige vej gennem de mange muligheder, når det næste skridt i karrieren skal tages. Ofte spiller økonomien en stor rolle, ligesom ambitioner, egne evner og fremtidspotentialet også skal vurderes.

Med mine mange år i motorsportens verden har jeg selv begået en række af de fejl, som du gerne vil undgå. Det har givet mig en viden om hvordan motorsportens verden er skruet sammen, ligesom jeg ved hvilke spørgsmål der skal stilles. Både til dig og til et eventuelt team.

Hvilken løbsserie der passer til dine ambitioner og målsætninger kan være svært at gennemskue uden dybere kendskab til sporten. Og måske er det slet ikke det rigtige tidspunkt at tage springet videre fra hvor du er nu?

Når jeg rådgiver omkring karrierevalg starter jeg altid med et møde, hvor vi sammen får defineret hvad dine mål er, og hvor du selv befinder dig i din udvikling. Herefter tager vi sammen et kig på de nærmeste muligheder. Herfra aftaler vi hvordan det videre forløb skal foregår.

Jeg tager også gerne med dig til forhandlinger, testdage og andre rejser i forbindelse med at du finder ud af hvad dit næste skridt skal være. Igennem mit eget netværk har jeg også mulighed for at arrangere testdage og møder med teams i alle niveauer over alt i verden.

Skal du også videre?

Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest.