Fra SponsorCamp til Supertourisme

Tommy Schröter - Motorsport CoachNewsFra SponsorCamp til Supertourisme

Fra SponsorCamp til Supertourisme

Carsten Lorenzen fik fuldt udbytte af sin deltagelse i SponsorCamp 2016. I dag giver han et godt råd, som var med til at gøre en forskel for ham.

Der har heldigvis været en række positive tilkendegivelser fra deltagere, som har været på SponsorCamp. Alle har fået brugbar viden og nye input med hjem, og andre har fået modet til at satse lidt større end hidtil. En enkelt deltager har dog imponeret mig – og vist også sig selv – med sit udbytte efter SponsorCamp.

21697840_10210323994359817_1819016791_n

Carsten Lorenzen debuterede i Yokohama 1600 Challenge i 2013 og udviklede sit racertalent i et fornuftigt tempo. Men den økonomiske side af at udleve sin drøm er ikke altid lige nem, når drømmen har med motorsport at gøre. Derfor tog han chancen og tilmeldte sig SponsorCamp 2016 med henblik på at rykke videre til noget lidt større i den kommende sæson.

Og det lykkedes. Godt og vel. Sønderjyden endte nemlig med at sikre sig en plads i Danish Supertourisme-klassen – vel at mærke ikke som gæstekører eller i særligt udvalgte løb, men en fuld sæson i en af Danmarks højst rangerede banesportsklasser. Sådan!

Selvom Carsten har mange rosende ord omkring oplægsholderne ved SponsorCamp (og tak for dem!) må jeg tilføje at det kræver hårdt arbejde, viljen til at blive ved og ikke mindst en vis portion held at rykke så meget på så kort tid.

På årets SponsorCamp har Carsten bedt om taletid. For han vil gerne fortælle sin historie. Som inspiration og motivation til dem, som er i præcis samme båd som ham selv. Uanset om du mangler 10.000 eller 1.000.000 til næste år, om du kører på to eller fire hjul. Principperne er nemlig de samme, og hvis Carsten kan, så er der stor sandsynlighed for at du også kan.

Et enkelt tip får du dog helt gratis fra Carsten som en forsmag på hvad SponsorCamp kan byde på…

Netværk, netværk, netværk

13 ud af 16 samarbejdspartnere er fundet gennem mit netværk. Enten fordi jeg selv kender virksomheden, eller fordi jeg kender én som har etableret kontakten for mig. Jeg har forsøgt flere forskellige ting i jagten på samarbejdspartnere, eks. at møde personligt op på virksomheden, at ringe og spørge om jeg må sende materiale, at sende flot PR-materiale, at sende masser af mails osv., men summa summarum er, at det er mit netværk der gør det muligt for mig, at køre racerløb – uden tvivl. 

Læs mere om SponsorCamp 2017 på linket her.