Få sponsorerne med på holdet

Tommy Schröter - Motorsport CoachNewsFå sponsorerne med på holdet

Få sponsorerne med på holdet

Når Tommy Schröter i slutningen af oktober måned åbner for endnu en omgang af SponsorCamp, skal der igen arbejdes med at finde sponsorkroner til store og små sportsfolk. Workshops og helt konkrete værktøjer skal sikre at alle får rykket loftet for deres formåen i løbet af dagen.

– Formålet er at vi skal løfte niveauet for hobbykørere og de her unge familieteams, hvor far skruer i maskineriet og mor sørger for alt fra madpakke til markedsføring, fortæller Tommy Schröter, som selv havde ønsket at få nogle gode tips og tricks, da han var en ung racerkører på vej frem.

At arbejde med at finde sponsorer til sin sport er nemlig alt andet end let. Selv etablerede navne må arbejde benhårdt for at skaffe økonomi til at opnå deres mål. Og som et ukendt navn uden nævneværdige resultater er vejen til TV-eksponering og fine portrætter i ugebladene uendeligt lang.

– Selvom du stadigvæk er på et lavere niveau rent sportsligt, betyder det jo ikke at du ikke kan arbejde professionelt – både med det sportslige og forretningsdelen. En del af SponsorCamp kommer i år til at handle om hvad du stiller op, når du ikke kan tiltrække TV2 eller Jyllandsposten. Det er nemlig de færreste som kan det…

Uanset om du kører gokart på et fornuftigt niveau, klubrally i din gadebil eller forsøger at slå igennem på speedwaybanen, kommer SponsorCamp til at give masser af inspiration, konkrete værktøjer og solid sparring til din sponsorjagt.

SponsorCamp finder i år sted lørdag den 28. oktober på Tronsøskolen i Grindsted. Der er 30 pladser, og tilmeldingen åbner den 1. september.

Se alt om SponsorCamp 2017 på www.tommyschroter.dk/sponsorcamp.