Driver Coach

I simulatoren og på racerbaner i ind- og udland

Få erfaring med i passagersædet

Når de røde lamper slukker og hestekræfterne slippes fri, er der kun én til at styre dig på vej mod sejren. Sådan er det oftest også under træningen og endda på testdage. For at få det maksimale ud af dit eget potentiale kan det derfor være en god investering at have en driving coach med til en testdag – eller måske en hel løbsweekend.

Ved hjælp af video og data fra eksempelvis en VBOX kan vi sammen gennemgå din performance før og efter et testpas. Her vil jeg hjælpe dig til at forbedre din kørestil, ideallinjer og finde de ideelle bremsepunkter rundt på banen. Hvis din bil har mulighed for montering af passagersæde, kan jeg også sidde ved siden af dig under et testpas og hjælpe dig med at forbedre dig undervejs.

Når du er afsted til en løbsweekend kan jeg hjælpe dig med at være bedst muligt forberedt inden hver session. Allerede inden weekenden har vi sammen forberedt hvordan weekenden skal håndteres, og løbende hjælper jeg dig og dit team med at få det bedste resultat med hjem. Jeg bidrager både med mental træning, evaluering og teknisk bistand til dig og teamet.

Få det optimale ud af din køretid

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig for en uforpligtende samtale