Dårlige vaner

Det er let at observere og ændre dårlige vaner i en simulator.

Bryd mønsteret og lær nye tricks i simulator

Du kender det sikkert fra køreturene på landevejen. Foran er der en som ikke lige får tændt bliklyset inden højresvinget. En anden hviler foden på bremsepedalen, så man ikke har en chance for at vide hvornår der virkelig skal bremses.

Der findes også dårlige vaner på racerbanen. Nogle værre end andre, men fælles for dem alle er, at de er lettest at identificere og ændre, når man ikke sidder alene. Og det gør man desværre ret tit i en racerbil.

I simulatoren er min erfaring at de dårlige vaner dukker op, ganske som i en rigtig bil eller gokart. Jeg har haft mange kørere, som midt i et sving har haft en uheldig placering af hænderne eller andre vaner, som ikke bidrager til en optimal omgang.

Det gode ved en simulator er, at jeg står lige ved siden af og kan se hvad der foregår. Jeg ser dine ratbevægelser og hvordan du betjener pedaler og gear. Når jeg ser noget “særligt”, stopper vi op og finder frem til hvordan du kan stoppe den dårlige vane.

Dette er en helt unik mulighed ved brug af simulatoren, som kan hjælpe både nye og etablerede kørere med at optimere kørestil og opnå bedre resultater.

I min simulator er der også rig mulighed for at øve sig på forskellige teknikker, såsom “hæl og tå”, venstrefodsbremsning og andre manøvrer, som til tider ikke lige kan lade sig gøre at træne på offentlig vej. Vel at mærke til fornuftige penge.

Kom ind i kampen!

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig snarest!