Banekendskab

Et par timer i simulator kan gøre en afgørende forskel i virkeligheden.

Lær banen at kende i simulator før du ankommer

Når næste løb på kalenderen er ukendt territorie og der er begrænset tid til at træne på banen, så er det et godt tidspunkt at booke et par timer i simulatoren.

Et langt stykke hen ad vejen kan du lære meget af at se andres onboard-videoer på Youtube og Vimeo, men risikoen er at du også “lærer” deres fejl, som du først indser er fejl, når du har forsøgt dem selv.

I simulatoren har jeg et stort antal baner fra ind- og udland, og skulle jeg ikke have præcis din bil, så har jeg helt sikkert noget som minder om den. Det giver dig de mest realistiske forberedelser til den forestående løbsweekend, fordi du træner de bremsepunkter som du kan regne med også passer i virkeligheden.

Når du har kørt nogle omgange i simulatoren og har fået banen ind under huden, begynder vi sammen at finjustere dine bremsepunkter og ideallinjer, så du har en tydelig fornemmelse af banen når du kommer frem.

Kombinér simulatortræningen med en gåtur banen rundt inden løbsweekenden starter, så er du 100 meter foran mange andre allerede inden løbet er startet!